Cum ți se va schimba viața amoroasă în 2019 în fucție de zodie

Loading...

Dacă 2018 a fost anul căsătoriilor grăbite dintre celebrități și anul reinventării adidașilor butucănoși – nu ne putem întreba decât ce ne va aduce anul 2019:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Venus și Marte aduc aspecte pozitive în viața berbecilor în acest an. Cunoscut ca fiind o fire dinamică, nu este o idee foarte bună pentru berbec să se grăbească în 2019. În schimb, lasă-ți inima să te ghideze. În sinea ta ești un romantic și îți vei îmbunătăți viața amoroasă la sfârșitul lunii martie și în primele 3 săptămâni din aprilie. Eclipsa din mai îți poate pune câteva piedici, dar îți vei reveni rapid.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Acesta este un an liniștit, cu excepția lunii martie când vei avea oportunitatea să faci câteva schimbări, dacă asta îți dorești. Pe 5 martie, Mercur intră în retrograd, în ziua următoare Uranus intră în Taur, dar asta nu înseamnă că îți va afecta viața amoroasă în mod direct, ci doar buzunarul.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

În 2019, viața ta amoroasă va fi exact așa ca tine. Cârma se află în mâinile tale, așa că poți să experimentezi oricât dorești dacă ești singur. Dacă te afli într-o relație, ai grijă la cuvintele pe care le folosești pentru că este foarte posibil să fii înțeles greșit în perioada în care Mercur se află în retrograd (martie, iulie și noiembrie).

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii vor avea un an extrem de dinamic. În astrologie, Racul este guvernat de Lună, iar aceasta reprezintă emoțiile. Vei avea parte de stabilitate în relații, dar te poți aștepta și la surprize care vor apărea în timpul eclipselor.

Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă ai avut o perioadă dificilă încă din timpul eclipsei solare din august 2017, aceasta se va termina. Pe 21 ianuarie va fi o eclipsă care va cuprinde și Leul care îți va aduce beneficii pe toate planurile, mai ales în ceea ce privește viața amoroasă. O să ai timp să acumulezi alt bagaj emoțional până pe 2 iulie, când o eclipsă lunară va avea loc.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Viața ta amoroasă din 2019 va fi încetinită, dar stabilă. Semnul tău zodiacal te  face să fii precaută și să nu te îndrăgostești de persoana nepotrivită. Dacă ești implicată într-o relație, în funcție de zodia partenerului, te vei confrunta cu mici schimbări, altfel majoritatea Fecioarelor vor avea parte de un an liniștit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța ta se va înclina mai mult decât ți-ai dori în acest an și trebuie să găsești un echilibru perfect pentru a-ți găsi iubirea adevărată. Dacă ești singură, în 2019 vei avea mai mulți parteneri decât anul trecut. Dacă ești deja într-o relație, este posibil să experimentezi câteva despărțiri și separări de partenerul tău, urmate de împăcări.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Acest an este momentul perfect pentru experimentări, nopți nedormite și lucruri duse la extrem. Primul lucru la care trebuie să ai grijă este legat de noile experiențe pentru că nu toată lumea este făcută pentru extreme. Dar tu știi deja acest lucru.
Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Acest an va fi o călătorie, la propriu! Dacă ești singur, 2019 îți va duce multe surprize în ceea ce privește viața amoroasă. Trebuie doar să ai grijă pentru că ce apare surprinzător, poate la fel de repede să dispară. Dacă ești deja într-o relație, poți întări legătura dintre voi, planificând vacanțe împreună în locuri mai puțin obișnuite.
Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
2019 poate fi anul în care îți găsești adevărata iubire. Cu excepția eclipsei de lună din 21 ianuarie, toate celelalte eclipse din 2019 vor avea loc sub semnul Racului și al Capricornului. Oricât de puternic ai fi, anul acesta cineva îți va topi inima.

 

Vărsător ( 20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă ești născut în primele 7 zile ale acestei zodii, eclipsa de Lună de pe 21 ianuarie te va ameți puțin, deși zodia ta este cunoscută pentru detașarea de emoțiile negative și dramă. Acesta va fi un șoc pentru tine, dar te vei recupera la timp pentru a-ți începe viața amoroasă până la începutul lunii martie.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Acesta este un an benefic în ceea ce privește iubirea din viața ta. Dintre toate zodiile, tu vei fi cel mai puțin afectat. Ești visătorul zodiacului, dar visele tale pot deveni realitate. Dacă visezi suficient de mult, anul acesta îți poți întâlni jumătatea.

Loading...