Cum îți dai seama că s-a îndrăgostit de tine

Loading...

Să te îndrăgostești este unul dintre acele lucruri care pot fi frumoase dar și îngrozitoare în același timp. Dar procesul de îndrăgostire este diferit pentru fiecare dintre noi. Unii oameni își arată dragostea prin acțiunile lor, în timp ce alții o fac prin cuvinte. Indiferent de modul în care cineva își arată dragostea, există câteva lucruri pe care le vei observa dacă partenerul tău se îndrăgostește de tine. Dacă începi să observi aceste lucruri despre partenerul tău și nu ești sigur dacă simți același lucru, nu te îngrijora. Nu există o cronologie specifică pe care ar trebui să o urmăm atunci când vine vorba de iubire sau relații în general.

“Emoțiile au propria lor cronologie”, spune Dr. Benjamin Ritter. “Unul poate începe să se îndragostească înainte ca celălalt să o faca.”  Deci, dacă partenerul tău s-a schimbat într-un fel, dar nu poți să își dai seama exact ce înseamnă, s-ar putea să se îndrăgostească de tine. Iată 6 lucruri care ar putea să îți arate acest lucru:

1. Te face să te simți în siguranță

Sentimentul de siguranță în relația voastră poate fi un semn clar al iubirii. Majoritatea femeilor care se află într-o relație vor să se simtă apreciate, speciale și în siguranță, iar bărbații simt nevoia să fie apreciați și uneori necesari. Indiferent de cine te-ai îndrăgostit, dacă vă simțiți în siguranță unul cu celălalt, atunci este vorba de iubire.

2. Te include în planurile sale

Când cineva face planuri cu tine, înainte cu câteva luni sau chiar un an, ar putea fi modul lor de a vă spune că își dorește să fiți în viața lor pentru o perioadă foarte lungă de timp de acum înainte, poate chiar pentru totdeauna. Deci, dacă iubitul îți cere să îl însoțești la nunta verișoarei sale care va avea loc peste un an, atunci fii sigură că este îndrăgostit de tine.
3. Este atent atunci când îi povestești ceva
Când cineva ascultă cu adevărat ceea ce spui, poate fi un sentiment incredibil de plăcut. Dacă spui ceea ce ai nevoie, iar partenerul tău ascultă și îți și răspunde, atunci sigur este îndrăgostit. Poate chiar să “înceapă să îți cumpere mici cadouri pentru a îți spune cât de mult însemni pentru el”, spune James Preece, expert în relații. “Acest lucru ar putea fi ceva despre care ați vorbit în trecut și darul arată că a fost atent la dorințele tale.”
4. Te include în viața sa
Dacă partenerul tău este îndrăgostit de tine, probabil va dori să te includă în fiecare aspect al vieții lui. De la fiecare petrecere de serivciu la zilele de naștere ale membrilor familiei, ei vor dori să mergeți împreună. Asta înseamnă că partenerul nu își vede viața singur și că ai devenit ceva impoartant pentru el.
5. Este implicat cu adevărat
Atunci când partenerul tău se îndrăgostește, orice lucru mic de care se teme – cum ar fi un membru al familiei care îl tachinează de fiecare dată când îl vede – nu mai contează. Acesta este dispus să facă orice lucru neplăcut pentru a-și petrece timpul cu tine. Ba chiar va încerca să iasă și cu prietenii tăi.
6. Pur și simplu îți dai seama
În afară de lucrurile mai evidente, poți observa dacă partenerul se îndrăgostește de tine la fel cum îți dai seama că placi pe cineva. Dacă simți că ești pe aceeași lungime de undă cu cineva, acesta ete un semn că sunteți îndrăgostiți unul de celălalt.

Dacă ați început să observați aceste șase lucruri despre partenerul vostru, dar nu sunteți sigur dacă vă place, este în regulă. Nu e nici o graba. Amintiți-vă: fiecare persoană se îndrăgostește în propriul ritm.

 

Loading...