10 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a folosi aplicațiile de întâlniri online

Loading...

De la Tinder la Bumble și Hinge to Match, există numeroase aplicații de dating. Deși este bine să ai mai multe opțiuni, foarte mulți oameni care au sute de întâlniri online nu au nici măcar o singură persoană cu care să vorbească.

Dacă sunteți de modă veche și căutați ceva semnificativ și serios, atunci s-ar putea să nu vă placă astfel de aplicații. Dar există o mulțuime de posibilități și nu știi când apare alesul. Chiar dacă nu își găsești marea dragoste prin intermediul acestor aplicații, poți lega niște prietenii care durează o viață.

Iată cateva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a folosi una din aceste aplicații:

  1. Mai multe opțiuni fac alegerea mai dificilă

Dacă doriți să încercați aplicațiile de întâlniri online deoarece acestea oferă multe opțiuni, atunci trebuie să faceți un pas înapoi. Nu este un lucru bun să ai prea multe variante tot timpul. Din moment ce ai un grup mare de oameni din care să alegi sunt șanse să fii din ce în ce mai confuz. Îți va fi mai greu sa te concentrezi pe o singura persoana si vei continua să cauti altceva.

2. Fii pregătit să comunicați greu

Majoritatea oamenilor încearcă aplicațiile online deoarece sunt prea ocupați să meargă și să se întâlnească fizic cu alte persoane. Șansele ca mesajele voastre să fie ignorate sunt destul de mari. Fiți răbdători și nu grăbiți lucrurile. Amintiți-vă că Roma nu a fost construită într-o zi.

3. Îți va fi greu să te concentrezi pe o singură persoană

Pe majoritatea aplicațiilor de întâlniri, ve i avea ocazia să vorbești cu mai mulți oameni în același timp, iar asta poate fi destul de obositor pentru anumite persoane. O mulțime de oameni își pierd atenția și se concentrează pe alte persoane, încât pot pierde pe cineva cu adevărat prețios.

4. Prima impresia poate fi una greșită

Când răsfoiți profilul online al cuiva, trebuie să fiți conștienți că vă uitați la cele mai bune fotografii ale acestuia. În realitate, aceștia ar putea arăta puțin diferit față de fotografiile lor. Nu rămâneți cu prima impresie și cunoașteți persoane mai bine înainte de a trece la pasul următor.
5. Fii direct și politicos totodată
Utilizarea unei aplicații de dating poate fi ceva care își consumă mult timp. Dacă doriți să economisiți timp și eforturi, atunci încercați să fiți direcți. De exemplu, puteți afișa în mod politicos pe profilul vostru ceea ce căutați. De asemenea, este mai bine să îi întrebați pe ceilalți ce au în minte, în loc să pierdeți timpul și să ajungeți la un punct mort.
6. Oamenii te vor judeca
 Este posibil ca oamenii din jurul vostru să vă judece că folosiți astfel de aplicații.  Mai mult decât atât, alți utilizatori ai acestor aplicații ar putea să vă judece pentru alte lucruri în general. Acest lucru te-ar putea face să te întrebi dacă aplicațiile de întâlniri online chiar merită sau nu.
7. Nu ignora semnalele de alarmă
Când interacționați prima dată cu cineva, nu lăsați garda jos. Fii precauți în stadiul inițial. Dacă primiți un semnal de alarmă, atunci nu îl ignorați. Lucrurile pot fi înșelătoare online și dacă nu vă simțiți bine, atunci este mai bine să nu vă grăbiți. Este recomandat să îi cunoașteți destul de bine înainte de a trece la pasul următor și să vă asigurați că informațiile pe care le primiți sunt reale.
8. Există posibilitatea să te alegi cu inima frântă
Doar pentru că ați întâlnit o persoană uimitoare pe o aplicație de dating, nu înseamnă că va duce undeva. Există momente când oamenii vorbesc zile în șir și apoi își pierd interesul. Nu contează cât de tare încerci, există numeroase moduri în care își poți frânge inima pe aplicațiile de întâlniri online.
9. Oamenii te pot spiona online
O mulțime de aplicații de întâlniri online vă vor cere să introduceți detalii specifice despre voi sau chiar să vă conectați și profilurile de social media. Dacă ați făcut-o, atunci sunt șanse ca oamenii să ajungă să vă urmărească. Prin urmare, ar trebui să fiți precauți în timp ce introduceți detaliile personale și furnizați doar informațiile pe care le împărtășiți confortabil cu alte persoane.
10. Folosește filtrele!
Aproape fiecare aplicație de întâlniri online are numeroase filtre pe care le puteți utiliza. Puteți filtra rezultatele pe baza numeroșilor parametri cum ar fi vârsta, locația, genul etc. Unele aplicații au chiar filtre specifice privind interesele și educația oamenilor. Chiar dacă acestea restricționează căutarea, vă pot ajuta să economisiți timp.
Loading...